Pizzaaaa!

Ja, da er jeg tilbake fra rideturen.. Wohooo, for et kick asså! =) Virkelig det beste som finnes! Fikk tatt et par bilder av hesten, så legger de opp så fort jeg får tid.

Nå er det full pizzabaking på kjøkkenet, blir litt sen middag i dag, men det gjør ingenting for i dag er det lørdag! Elsker hjemmelaget pizza, og nå har jeg ikke spist det siden jeg flyttet, så det er nesten et år siden! Mmmm, gleder meg.. Det blir skikkelig digg =)

Snek meg bort for å blogge, men nå må jeg løpe tilbake til kjøkkenet der alle styrer! Hele fam'en er her i dag så det blir koselig.

Later =)
5 kommentarer

naabila

14.11.2010 kl.00:04

ææ så gøy og bo i L.A.! har planer om å dra dit engang, hhaha! utrolig fin blogg det er du har!

14.11.2010 kl.16:33

Hei, jeg ser at du egentlig har svart hår, så derfor lurte jeg på hvordan du farger det for å få den fine mellomblonde fargen du har?

Har du noen tips til hjemmefarging ?

Bra blogg btw :)

Farah

14.11.2010 kl.18:18

Anonym:

Hei hei! Jeg ble født med lysebrunt hår, men det har etterhvert blitt mørkebrunt. Jeg bestemte meg for å gjøre det lyst igjen, og det har tatt langt tid å få det så lyst som jeg har det nå. Det jeg har gjort er å foliestripe det et par ganger hos frisøren, og etterhvert begynt å legge en bunnfarge i tillegg, også dette hos frisøren.

Det gikk ofte 3-6 mnd mellom hver gang jeg stripet det, og det var kun ettervekst jeg tok da for ikke å slite på håret. Jeg har ganske tykt og krøllete hår, så det tåler en del, men jeg vil likevel anbefale at du gjør det hos en god frisør slik at det bli ordentlig, og deretter fortsette å kure det en gang i uka.

Pappa er frisør, så jeg har en del tips til hjemmefarging og stell av hår, produkter osv. =) Legger opp et innlegg om dette snart. Lykke til, og takk for at du kom innom bloggen min!

20.11.2010 kl.23:48

Åh har du en frisør du kan anbefale når det kommer til farging av mørkt hår ? Takk for at du svarte Farah, gleder meg til du lager et innlegg om dette :)

Farah

21.11.2010 kl.01:44

Anonym: Ja, vet ikke helt hvor du bor, men i Oslo er "På Håret" i Bogstadveien veldig flinke! Bare hyggelig, lover å legge det opp snart. Håper du følger bloggen min videre =)

Skriv en ny kommentar

Farah

Farah

26, Oslo

Bor i Los Angeles, jobber som artist og skuespiller. I bloggen skriver jeg blant annet om min hverdag, musikk, mote, mat og reise =)

Translate my blog to your language

Kategorier

Arkiv

hits