30. November 2010

Hej allihopa!

Haha, skal ikke prøve å snakke svensk jeg.. Neida, blir nok mer svorsk enn svensk hehehe. Men jo, i dag har det gått i jobb, jobb og atter jobb. Har vært på telefon med 3 forskjellige kontinenter BARE i dag, syyykt! Men gøy er det jo seff, er derfor jeg gjør det jeg gjør. Og hva det er finner dere snaaart ut av! Yaayy!!

Sitter nå og planlegger neste måned, masse møter og akkurat nå ser det ut som det blir en del reiser også. Skulle jo egentlig til Sverige forrige uke, men det ble utsatt til neste uke =) Uansett, tiden flyr og det er snart jul så nå er det MASSE å gjøre før "ferie" (er jo egentlig ikke noe som heter ferie i jobben min). Fremtiden ser lys ut!

Nå er det dinner tiiiime! Og Charterfeber hehehehe...

Ha en fortryllende tirsdagskveld alle sammen =)


Gammelt bilde fra en shoot for 4 år siden. Digger denne looken.. Her har jeg klippet opp en gammel Levi's 501 bukse både rundt livet og i bena. Ellers har jeg en helt rå vintage skinnjakke fra 70-tallet (kan legge opp et bilde senere), og noen helt sinnsyke røde stiletter. Får litt sånn GREASE feeling jeg...


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Farah

Farah

26, Oslo

Bor i Los Angeles, jobber som artist og skuespiller. I bloggen skriver jeg blant annet om min hverdag, musikk, mote, mat og reise =)

Translate my blog to your language

Kategorier

Arkiv

hits