Chili kylling og ovnsbakte poteter



 

Dagens middag ble en rask kylling rett med gode, ovnsbakte poteter til.

Her er oppskriften =)

Chili kylling

Kyllingfilet 
Løk 
Hvitløk 
Bladpersille 
Koriander 
Olivenolje
Muskat
Kanel
Gurkemeie
Ingefær
Salt
Pepper
Safran
Chili (fersk)

Ovnsbaket Poteter

Poteter
Olivenolje
Hav Salt
Peppermix
Rosmarin

Kutt kyllingen i strimler og legg i en ildfast form. Hakk løk, persille, koriander og hvitløk og ha det i kyllingen. Hell olivenolje og all krydder over og bland godt. Hakk chili og ha det oppi (du kan selvfølgelig droppe chili dersom du ikke vil ha det sterkt). La dette stå og marinere.

Vask og kutt hver potet i 4 båter. Legg dem i en ildfast form og hell over olivenolje, salt, pepper og rosmarin. Stek på 200 grader til de er gylne (ca. 30 min).

Legg formen med kylling i ovnen på 200 grader og la den grilles i 15-20 min. Rør av og til slik at alle sider blir brune. Ha i et glass eller to med vann, og la det surre i 10-15 min til. Sausen skal være tykk.

Om du har en varmluftsovn kan du godt steke både poteter og kylling samtidig. Ha kyllingen øverst.

Skal legge opp et bilde når det er ferdig =)

 



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Farah

Farah

26, Oslo

Bor i Los Angeles, jobber som artist og skuespiller. I bloggen skriver jeg blant annet om min hverdag, musikk, mote, mat og reise =)

Translate my blog to your language

Kategorier

Arkiv

hits