21. Desember 2010

Hei kjære blogg,

I går var jeg hos legen igjen og tok en del prøver.. Har visst for lavt blodtrykk så det forklarer vel hvorfor jeg er litt svimmel og til tider har besvimt. Nå er det heldigvis jul og jeg kan slappe av med en god bok eller film uten å stresse altfor mye...

Apropos stress, jeg har vært så frust de siste dagene, Mac'en min sluttet plutselig å fungere på lørdag og jeg fikk heeelt noia! Jeg har jo ALT på den! Trodde det var laderen som ikke førte strøm inn, så kjøpte ny lader med en gang, men den ville fortsatt ikke funke!!

Oh.My.God hvordan hadde det gått hvis jeg skulle mistet all jobb, alle låter, beats, lyrics, alle linker, filmer oh Guuuud jeg hadde klikka!! Heldigvis tok jeg ut batteriet i går og satte det inn igjen og da funket den =) YIPPII!!! Da kan jeg bloggis igjen, hehehe..

Nå er det harddisk mission for harde livet! Har nemlig hørt at Elkjøp har Western Digital 2T for ca 800 kr! Så nå skal alt overføres i jula.

Håper alle har hatt en fin start på uken, og at dere ikke stresser altfor mye nå rett før jul.

God klem til alle =)

Seff så funker ikke kamera så da blir det ingen nye bilder akkurat nå... Sitter og å prøver å fikse det, så lover å legge opp bilder så fort det fungerer! Her er noen bilder fra "back in the days", jeg og broren min på en kamel i Marokko =)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Farah

Farah

26, Oslo

Bor i Los Angeles, jobber som artist og skuespiller. I bloggen skriver jeg blant annet om min hverdag, musikk, mote, mat og reise =)

Translate my blog to your language

Kategorier

Arkiv

hits