1. Februar 2011

Heisann sveisann!

Nå føler jeg at jeg bare kommer med masse unnskyldninger for hvorfor jeg ikke blogger så mye som jeg burde.. MEN, denne uken har det faktisk vært et så idiotisk problem som null internett forbindelse! The good ol' net har rett og slett sviktet meg over flere dager, og jeg begynte å føle meg temmelig uviten etter noen timer (!!!) uten noe som helst oppdateringer, jobb mailer, facebook meldinger, nettaviser, skype samtaler osv...

Nå har det faktisk NETTOPP kommet tilbake, og jeg sitter og følger febrilsk med på modemet for å se om alle lysene blinker.. Det forundrer meg ikke om det skulle bli brutt midt i bloggingen.. Nei, nå får jeg slutte å syte om det her og heller fortelle dere at jeg faktisk føler meg fantastisk om dagen, til tross for at jeg fortsatt er litt syk. Har fått til så mye spennende i det siste, og det er masse som skjer fremover! Holder blant annet på å starte en hår/hudpleie serie, og det ser veldig lyst ut!

Forteller mer om det senere, nå skal jeg spise solskinnsboller og se på Kourtney & Kim take New York =)

Er det noen av dere som følger med på noen av seriene om Kardashian familien?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Farah

Farah

26, Oslo

Bor i Los Angeles, jobber som artist og skuespiller. I bloggen skriver jeg blant annet om min hverdag, musikk, mote, mat og reise =)

Translate my blog to your language

Kategorier

Arkiv

hits